BURSA / İNEGÖL - Vehbi Koç İlkokulu

AHMET ÖNAL - EĞİTİM YÖNETİCİSİ

04.03.1968 yılında Isparta ili Gelendost ilçesinde dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini aynı ilçede tamamlayarak lise öğrenimini okul birincisi olarak tamamladı. Daha sonra sırasıyla Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikası ve Uluslararası İktisat Bölümünü birincilikle bitirdi. Girmiş olduğu Mülki İdare Amirliği sınavını derece yaparak kazanmasına rağmen öğretmenliğe devam etti. 2006 – 2008 yılları arasında Eğitim Yönetimi alanında Yüksek Lisans Eğitimini tamamladı. Kendisinin Ülkemizde Eğitim Yöneticisi Yetiştirme Problem ve Önerileri ile ilgili Tez araştırma eseri, Ulusal ve Uluslararası dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır. Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde öğretmen ve yöneticilik yaptı. 2001 yılından bu yana İnegöl’de öğretmenlik ve eğitim yöneticiliği yapan Müdürümüz 01.08.2023 tarihi itibarı ile okulumuzda görev yapmaktadır.