BURSA / İNEGÖL - Vehbi Koç İlkokulu

12. SAĞLIKLI NESİL SAĞLIKLI GELECEK YARIŞMASINDA İL BİRİNCİSİYİZ

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti iş birliği ile düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu. Bu yıl 12. kez düzenlenen "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Yetenek Yarışmasının Bursa il birincileri belli oldu.

İlkokul, ortaokul ve ortaöğretim öğrencilerinin zararlı alışkanlıklara karşı bilinç düzeylerini arttırmak, sigara, alkol, uyuşturucu, kumar ve internet bağımlılığının olumsuz ve yıkıcı etkilerini kavramalarını kolaylaştırmak ve Türkiye Yeşilay Cemiyetinin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi" gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda Edebi Eser kategorisinde 4/G sınıfı öğrencimiz Eda KARABULUT Bursa il BİRNCİSİ olmuştur. Sınıf Öğretmenimiz Sevinç Hanım, Öğrencimiz, Ailesi ve Destek veren Öğretmenlerimize Bu Büyük başarıdan dolayı teşekkür ediyoruz.

undefinedundefinedundefined

Yayın: 04.04.2024 - Güncelleme: 04.04.2024 14:32 - Görüntülenme: 41